Walk a mile in my shoes

Bakgrund

mars 21st 2010 in

YouTube Preview ImageVarför blogga?

Har alltid tänkt ” hur har folk tid att hålla på?”  varför tro att någon skulle vara intresserad att veta vad som rör sig i mitt huvud.

Vid närmare eftertanke så har jag alltid haft mycket åsikter, ur min synpunkt har jag också rätt. Om alla kunde se saker från mitt håll så skulle även de inse att jag har rätt. Kort sagt ”walk a mile in my shoes” . Hur jag tycker och tänker kring aktuella frågor kommer jag att delge här för de som orkar följa dem.  Jag hoppas jag ska hitta tid att hålla bloggen uppdaterad, i så fall kommer politik att få ganska mycket utrymme, men det dyker säkert upp annat också.

Jag skriver från ett högerperspektiv, men åsikterna är mina personliga och behöver inta alltid stämma överens med partiets.

kontakt på
rager_akesson@hotmail.com
 

Bloggens namn kommer givetvis från ett av kungens alster…


won't be displayed


Your Comment:

« Tillbaka till textkommentarer
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Den här sidan ska försöka beskriva mig.  Få saker är så svårt som att försöka beskriva sig själv, ofta så stämmer inte ens egna bild ihop med omgivningens.

Född i Norrköping-74, tredje och yngsta barnet till Kjell och Eva Åkesson. Uppvuxen i brukssamhället Skärblacka och har således passerat 9 år på Mosstorpskolan. Utbildade mig till processtekniker på [...]

Previous Entry

[caption id="attachment_148" align="alignright" width="300" caption="Fullt upp i valstugan"][/caption]

Valupptakt
Morgonkampanj vid Skärblacka bruk

[caption id="attachment_145" align="alignleft" width="210" caption="Klistrar skyltar"][/caption] [caption id="attachment_143" align="alignright" width="240" caption="Inför dörrkampanj"][/caption]

Next Entry

Etiketter